Ne propustite akcijske cijene jos samo danas, a uz kod MNLY10 ostvari dodatnih 10% popusta na cjelokupni asortiman uključujući i na asortiman na sniženju.

Ljeto i mamurluk: Kako ga preživjeti MNLY style?

Ljetno doba poziva na dobar provod i koje piće previše. Evo kako sljedeći dan izgledati - skroz okej!

06.07.2020

Ljeto i mamurluk: Kako ga preživjeti MNLY style?

Ljetno doba poziva na dobar provod i koje piće previše. Evo kako sljedeći dan izgledati - skroz okej!

06.07.2020

1. Probudite svoje lice

Opće je poznato da se moramo otuširati nakon provoda ili duge večeri – ovdje preporučujemo proizvode s mirisom mentola koji će vam osvježiti ne samo tijelo, već i um, poput MNLY HAIR GROWTH linije. No, ono što je manje poznato, ali najvažnije jest obrijati se, kako bi ponovo osvježili iscrpljeno i mamurno lice. Međutim, za ovu prigodu potrebno nam je više od vaše obične jutarnje rutine;

a) Zaobilazite korištenja sapuna na licu. Uvijek je loša ideja zgrabiti običan sapun za ruke, no još je gora kada ste mamurni. Zato što veliki dio mamurluka jest dehidracija, koja se može uvidjeti u opuštenom i sumornom izgledu lica, vaša koža zatražuje njegu i hidraciju, koja se neće postići korištenjem sapuna koji podalje uznemiruju pH kože i čine situaciju gorom! Umjesto sapuna, koristite proizvod za čišćenje lica koji je stvoren za njegu i hidrataciju vaše kože. Pomoći će vam riješiti mogući talog na licu te pripremiti vas za sljedeći korak nakon tuširanja.

b) Pročistite lice s pilingom, kako bi se riješili stare kože s lica i vratili mladoliki sjaj. Piling će vam razvedriti kožu i osobito pomoći s brijanjem jer će vam ostaviti kožu mekom, s manje crvenila ili kvržica što podalje pomaže u poboljšanom izgledu lica.

2. Hidratacija kože

Kao što smo već napomenuli, hidratacija je osobito važna za mamurno lice. Iz tog razloga, nakon brijanja koristite MNLY HAIR GROWTH hidratantnu kremu i aftershave. Pomoći će opustiti vašu kožu, hidrirati ju te ostaviti je vedrom kroz cijeli dan. Budite oprezni s količinama koje koristite, potrebna je samo kapljica veličine graška kako bi vam prekrila cijelo lice. Važno je odabrati proizvod visoke kvalitete, koji vam neće ostaviti mastan osjećaj na licu te će pružati potrebnu njegu, brzo upijanje i laganu konzistenciju.

3. Najbolje su žive oči

Tamni podočnjaci i natekle oči prvi odaju mamurluk. Ta kombinacija iscrpljenosti, neispavanosti i dehidracije je najgora kombinacija za lice, no osobito za oči. Srećom, postoji lagani način kojim možemo brzo riješiti taj problem! Krema za okoloočno područje može ubrzano riješiti problem tamnih podočnjaka i umornih oči, no koji je trik? Mora sadržavati jedan od ovih sastojaka:

a) Kofein - krema za oči s kofeinom koji ograničava vaše krvne žile te lagano riješi očite znakove umornih očiju

b) Hijaluronska kiselina - snažan sastojak koji je savršen za hidrataciju jer sadrži 1000 puta svoje težine u vodi

c) MSM ili metilsulfonilmetan - nutrijent je koji se može pronaći u mnogim snažnim zelenilima poput špinata. No zašto pomaže? Pomaže upravo s problemima pigmentacije na licu te sveopćem osvjetljenju i razvedrenju kože.