MNLY MUŠKARCI NIKADA NE STARE

High-tech grooming s anti-grey djelovanjem i molekulama za rast kose i brade.

MNLY muškarci biraju

Gustu kosu, bez sijedih. Snažnu, svilenkastu bradu.

MNLY muškarci biraju MLADOST KUPI

Anti-grey molecules

Anti-grey molekule

Klinički dokazano zaustavljaju nastanka sijede kose i brade djelovanjem višestrukih mehanizama:

Antiperoksidna zaštita - zaštita stanica melanocita od odumiranja zbog utjecaja vodikova peroksida, koji se starenjem akumulira i uzrokuje sijede. Djeluje u folikulu vlasi.

Pojačivači sinteze pigmenta - biomimetik alfa-msh-a, hormona koji potiče stvaranje pigmenta, uz acetil tirozin, koji je prekursor pigmenta. Djeluju u folikulu vlasi.

Minerali za izravnu repigmentaciju - postepeno obnavljanje izvorne boje u postojećim sijedim vlasima. Djeluju direktno na vlasi.

Pročitati više
Anti-grey molecules

Anti-greynanotehnologija

Crni pigment nano-ugljik u šamponu i gelu za kosu.

Nanopigmenti su dovoljno mali da učinkovito prodru u vlasi kose i prekriju sive nijanse.

Bez agresivnih boja za kosu s peroksidom jer on zapravo povećava oksidativni stres, što uzrokuje prijevremeno sijeđenje. Također, ne gubite vrijeme bojenjem kose. Samo ju operite šamponom i stilizirajte gelom. Spremni za izlazak.

Pročitati više

MNLY muškarci biraju

SNAGU

KUPI
Anti-grey molecules

Hair growth molekule

Klinički dokazano djelovanje protiv gubitka kose.

Najveće otkriće nakon minoksidila, adenozin klinički dokazano jednako učinkovito djeluje u sprječavanju gubitka kose, ali bez negativnih efekata i uz manju cijenu. Poboljšava mikrocirkulaciju u korijenu dlake kao i minoksidil. Starenjem se opskrba krvlju folikula kose smanjuje, što se smatra pokretačem procesa gubitka kose. Započnite rano, prevencija je ključna.

DHT blokatori cink, reishi gljiva i sabal palma inhibiraju enzim 5-alfa reduktazu, koji omogućuje pretvorbu testosterona u njegov aktivni oblik - dihidrotestosteron (DHT), koji u suvišku dovodi do androgenetske alopecije, najčešćeg oblika gubitka kose.

Biotinoil tripeptid-1 učvršćuje vlas dlake za njen korijen i tako odgađa ispadanje. Zadržite što imate najdulje što možete.

Pročitati više
Anti-grey molecules

Beard growth molekule

Molekule za rast brade u praktičnoj 2 u 1 formuli aftershavea i hidratantne kreme šalju slabašnu bradu u prošlost. Koristili smo udružene snage molekula rasta kose, pri čemu su izostavljeni antiandrogeni DHT blokatori. Važno je znati da androgeni imaju paradoksalno različit učinak na folikule dlaka ovisno o poziciji na tijelu, pri čemu stimuliraju rast brade dok istodobno potiču regresiju u nekim područjima vlasišta. Adenozin, kofein i biotinoil tripeptid-1 stimuliraju cirkulaciju korijena dlake i pričvršćuju vlas dlake za njen korijen. Adenozin također djeluje i kao antihistaminik, smanjujući iritaciju poslije brijanja, što ga čini odličnim izborom.

Pročitati više
High-tech men's grooming, 100% for men High-tech men's grooming, 100% for men