Ne propustite akcijske cijene jos samo danas, a uz kod MNLY10 ostvari dodatnih 10% popusta na cjelokupni asortiman uključujući i na asortiman na sniženju.

Kako napraviti frizuru s gelom?

Najstariji proizvod za oblikovanje muške frizure može biti problematičan ako se s njim ne zna raditi – evo uputa!

30.07.2020

Kako napraviti frizuru s gelom?

Najstariji proizvod za oblikovanje muške frizure može biti problematičan ako se s njim ne zna raditi – evo uputa!

30.07.2020

Gel za kosu je tradicionalni proizvod za oblikovanje kose s kojim ostvarujete blistavi ili mat izgled kose te ekstremno držanje u željenoj poziciji. Naravno, ime dolazi od gel teksture te se najčešće nanosi na mokru kosu, otkud i asocijacija na klasičan blistavi izgled. Ako ste se prvi put susreli s gelom i niste sigurni kako se uopće radi s ovim proizvodom, ne brinite jer smo sastavili listu s kojom nećete promašiti.

Odaberite pravi gel za vašu kosu

Prividno su svi gelovi za kosu isti, ali zapravo kad dođe do oblikovanja kose važno je odabrati pravi za vašu kosu. Prvo o čemu trebate razmisliti je koliko dugo želite da vam kosa stoji na način na koji ste ju oblikovali, koji finish tj. izgled kose želite postići i želite li se riješiti sijedih dlaka. Za tri u jedan opciju preporučujemo MNLY ANTI-GREY gel za kosu koji se nanosi na suhu kosu, ima osvježavajući miris te će vam pružiti lagani „latino“ sjaj, prekriti sijede i lagano učvrstiti frizuru za taj mladenački tj. MNLY izgled.

Nanesite gel na čistu kosu

Za najbolje rezultate preporučujemo koristiti gel na čisto opranoj kosi, koja je lagano osušena ručnikom te tako držati gel u kosi dok se ona prirodno ne osuši. Nanošenjem gela na masnu i neopranu kosu, otežavate stavljanje samog gela te će konačni izgled kose samo biti masniji, a tekstura hrskavija.

Koristite dovoljnu količinu

Lako je pretjerati s količinom proizvoda, ali kada dođe do gela, najbolje je krenuti s malim količinama te nadodati ako vam je još potrebno – radije nego staviti previše te ponovo prati kosu.

Namjestite proizvod pravilno

Ako želite uglađeni izgled kose, prvo nanesite gel na kosu, zatim prođite češljem kroz kosu čime ćete bolje raspodijeliti proizvod po kosi i stilizirati je na željeni način. Ako imate kovrčavu kosu, proizvod umasirajte rukama u kosu, za prirodni i „messy look“.