Ne propustite akcijske cijene jos samo danas, a uz kod MNLY10 ostvari dodatnih 10% popusta na cjelokupni asortiman uključujući i na asortiman na sniženju.

Kako biti više samopouzdan u krevetu?

Svi će reći kako nemaju problema s takvim stvarima - no znamo da će vas svejedno puno kliknuti na ovaj članak

06.07.2020

Kako biti više samopouzdan u krevetu?

Svi će reći kako nemaju problema s takvim stvarima - no znamo da će vas svejedno puno kliknuti na ovaj članak

06.07.2020

Samopouzdanje u krevetu nije samo ključno radi dobrog provoda, već i radi zadovoljne partnerice. Nudimo vam nekoliko dobrih savjeta s kojima ćete lako poraditi na ovoj, nerijetko, bolnoj točki.

1. Radite na voljenju sebe i svoga tijela

Seks i vaše stanje uma, nisu dvije odvojene stvari zato što emocionalni ili vizualni znakovi potiču uzbuđenje. No, s druge strane, imati nesigurnosti i nedoumice može štetiti vašem intimnom životu. Kako bi se osjećali ugodnije u svome tijelu i kako bi razvili više samopouzdanja, radite i razmišljajte o pozitivnim dijelovima vašeg tijela i izgleda, nemojte se fokusirati na male nesigurnosti poput ožiljaka, bora ili sijedih dlaka. Iako prihvatiti sijede znači i prihvatiti prirodan način razvijanja vašega tijela, ako se volite jednako je okej odabrati ne gledati sijede još neko vrijeme. Zato odaberite MNLY ANTI-GREY tonik za kratku kosu.

2. Dozvolite i sebi malo ljubavi

Često nismo sigurni u krevetu jer nismo svjesni što točno tražimo ili želimo. Time se stavljamo u poziciju gdje slijedimo drugu osobu i pitamo se zapravo – jesmo li dobri u krevetu? Rješenje ovog problema je jednostavno, počnite ulagati više vremena u zadovoljavanju sebe i isprobavajte različite trikove, poze, brzine i načine koje VAMA odgovaraju. Time će te dobiti više samopouzdanja u krevetu te ćete se sljedeći put sa svojom partnericom moći osjećati više senzualno i biti u kontroli.

3. Postavite scenu

Pripremite sobu u kojoj se želite seksati, na primjer upalite glazbu u pozadini. Glazba sudjeluje u istim sustavima užitka u našem mozgu poput seksa te dodatak spore i senzualne glazbe može pomoći u održavanju pozitivnih misli. Ako se ne osjećate ugodno u svom tijelu, pokušajte smanjiti svjetlost u prostoriji.

4. Opustite se s vašom partnericom

Važno je stvoriti emocionalnu vezu, bez obzira vidjeli vi partnericu samo za seks ili za nešto više. Stvaranjem emocionalne veze, dobivate osjećaj sigurnosti i povjerenja u drugu osobu te nemate pritisak ponašati se ili biti neka druga osoba. Možete se približiti drugoj osobi jednostavnim razgovorom o vašim seksualnim sklonostima ili jednostavnim i nježnim dodirima po tijelu. Ovim načinom osjećat će te više sigurnosti u zadovoljavanju svoje partnerice i obrnuto, te da svaka osoba ima pravo izraziti se i ponašati onakvima kakvima zaista jest.

5. Dulje trajanje za veći užitak

Možda se ne osjećate sigurnim u krevetu zato što ne trajete dugo. Druge opcije su predigra, rad na disanju, „edging“ i usporavanjem same radnje. Međutim, ako ne prolazite rješenje u ovim načinima, možete uvijek pokušati tablete napravljene za poboljšanje nastupa. Svjesnim radom na duljem trajanju u krevetu, poboljšavate svoje samopouzdanje i sami time i nastup.