Ne propustite akcijske cijene jos samo danas, a uz kod MNLY10 ostvari dodatnih 10% popusta na cjelokupni asortiman uključujući i na asortiman na sniženju.

Evo kako potaknuti rast brade!

Naveli smo načine kako prirodno potaknuti rast bogate i zdrave brade. Isplati se isprobati!

14.07.2020

Evo kako potaknuti rast brade!

Naveli smo načine kako prirodno potaknuti rast bogate i zdrave brade. Isplati se isprobati!

14.07.2020

1. Vodite brigu o vašoj koži

Baza vaše brade jest vaša koža. Morate voditi pravilnu njegu vaše kože kako biste mogli pustiti bradu, to znači redovito čišćenje i piling lica koji uklanjanju mrtve stanice vaše kože te njegujuća krema za hidrataciju. Predlažemo i korištenje MNLY BEARD GROWTH hidratantnu kremu & aftershave, 2-u-1 proizvod koji hrani lice, potiče rast brade i služi kao aftershave te MNLY Šampona za rast i jačanje brade koji je idealan za pranje lica i brade te potiće rast brade. Ova dva proizvoda dolaze i kao DUO pakiranje (MNLY BEARD GROWTH DUO) po sniženoj cijeni.

2. Smanjite količinu stresa

Stres može smanjiti protok krvi koji ide do folikula dlaka te onemogućiti im hranjenje odgovarajućim nutrijentima, kao i sam i rast brade. Pokušajte tjelovježbom, meditacijom ili spavanjem, smanjiti količinu stresa.

3. Pazite na dijetu

Unosite više hrane koja je bogata vitaminima i nutrijentima, poput voća i povrća. Vaša kosa se sastoji od proteinskih filamenata kojima su potrebni proteini za zdraviji izgled kose tj. brade. Unošenjem hrane bogate testosteronima poput jaja ili orašastih plodova i kelja, povećat će proizvodnju testosterona i pridonijeti bogatom izgledu brade.

4. Suplementi

Suplementi nadodani uz zdravu dijetu mogu pomoći u rastu brade. Suplementi poput biotina, cinka, bakra, magnezija, vitamina B, željeza, vitamina B6 i C, vitamina D i E važni su u rastu brade.

5. Ulje za bradu

Redovito nanosite ulje za njegu brade jer dobro ulje, njeguje kožu i dlake dok istovremeno rješava perut i svrbež. Tražite prirodno ulje sa sastojkom jojobe koja sadrži slični sebum poput onoga što naše tijelo proizvodi te pridonosi zdravijoj i jačoj bradi.

6. Pijte dovoljno vode

Pijenjem dovoljno vode rješavate svoje tijelo toksina te pridonosite zdravlju kože i time kvalitetnijoj bradi.

7. Šampon i regenerator

Kako vaša kosa dobiva benefite pranjem sa šamponom i regeneratorom, tako i vaša brada. Nakon šampona, nanesite regenerator (jača folikulu dlake) na bradu te ga ostavite par minuta. Nakon ispiranja uvidjet ćete kako je brada mekanija i kako lakše prolazite kroz nju rukom.

8. Kokosovo ulje

Kokosovo ulje dugo je bilo korišteno za njegu kose pa tako i za njegu brade. Kokosovo ulje poznato je po tome što poboljšava rast kose, sadrži duboki regenerirajući efekt te ima masne kiseline koje prodiru duboko u kožu gdje njeguju folikule vlasi. Odličan je u borbi s peruti te se može pomiješati s ružmarinovim uljem što dodatno pojačava rast i izgled zdrave kose.